• Nederlands
  • English

Asopos junioren open dag

Helaas kon het geplande junioren trainingsweekend in april niet doorgaan, maar deze zomer opent Asopos de Vliet alsnog haar deuren voor juniorenroeiers tijdens de open dag op zaterdag 8 augustus. Zit jij momenteel in de bovenbouw en wil je een keer een kijkje nemen bij een studenten roeivereniging? Of ga jij komend jaar in Leiden studeren en wil je meer weten over roeien bij Asopos? Meld je dan aan voor de junioren open dag, en kijk een middagje mee op Asopos de Vliet!

Vanaf 13:00 is iedereen welkom voor een rondleiding over het terrein, waarna we om 14:00 de boot in zullen stappen om in combinatie met ervaren Asopos roeiers een stuk te varen in achten en dubbelvieren. Na het roeien is er de mogelijkheid om na te borrelen in onze sociëteit en kun je al je vragen over studentenroeien en Asopos aan ons stellen.

Lijkt het je leuk om langs te komen op zaterdag 8 augustus? Meld je dan aan via onderstaand formulier! Mocht je nog vragen hebben over Asopos of de open dag, mail dan even naar [email protected].

Tot 8 augustus!

Met paars-wit-rode groet, De Asopos Junioren Roei Commissie